Brugeroprettelse

 

 

Pga Coronavirus og smittefare har vi i en periode lukket for, at man selv kan bestille tid på hjemmesiden. Du er derfor nødt til at ringe til klinikken. Dette efter anbefaling fra vores faglige selskab for Almen Medicin.

Der sidder dagligt en læge ved telefonen fra 8-12 og en sygeplejerske frem til kl 14.00. Har du svært ved at komme i gennem, kan du med fordel vælge at skrive en mail i stedet. Der sidder en læge og besvarer dem.

 

 

 

Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal.

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Fra den 01.01.19, skal man logge ind i selvbetjening vha. Nem-Id.

Det er af sikkerhedsmæssige årsager ikke længere muligt, at oprette sin egen kode.