Selvbetjening

Pga Corona-situationen, er alle ikke-akutte konsultationer aflyst i øjeblikket. Der er mulighed for at skrive en mail til os via selvbetjening. Der vil sidde en læge og besvare dem.

Pga Coronavirus og smittefare har vi i en periodelukket for, at man selv kan bestille tid på hjemmesiden. Du er derfor nødt til at ringe til klinikken. Dette er efter anbefaling fra vores faglige selskab for Almen Medicin.

 

Ved at trykke på selvbetjenings-knappen her på siden, får du mulighed for at

  • Bestille tid ( kun “tid samme dag” ) fra kl.16, dagen før tiden ønskes.

Ved tidsbestilling til dit barn eller ægtefælle, bruges den pågældendes CRP nummer ved tidsbestilling! Ligeledes bruges den pågældendes sygesikring ved ankomst i klinikken.

Det er kun muligt at bestille 10 minutters tider på E-portalen og det er i denne sammenhæng ikke tilladt, at bestille to enkelt tider efter hinanden. Ønsker du længere tid ved lægen, skal du ringe til klinikken på 75 53 68 00 og aftale dette. Længere tider bestilles ved kronisk sygdom, børneundersøgelser, graviditetsundersøgelser, spiralanlæggelse, samtaler, attester, konsultationer med tolk og samtaler, hvor der er pårørende med.

 

  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen

E-mail konsultationer med lægen er ikke til akutte ting, da lægen ikke altid kan svare med samme. Lægen har op til 5 hverdage til at besvare E-mail konsultationer og medicinbestillinger.

Har du et akut problem, bedes du ringe ned i klinikken.

 

  • Læse beskeder fra lægen

Du kan læse nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven – under “selvbetjening”.